Byrådet skal afsætte penge til byggemodning i Sønderborg Nord

23. august 2017 Erhverv

Der er en aktuel og stigende interesse for den østlige del af erhvervsområdet ”Sønderborg Nord”, hvor ca. 68.000 m2   – ud af det samlede areal på 113.000 m2 – er reserveret af interesserede købere, skriver forvaltningen.

Området er endnu ikke forundersøgt af Museum Sønderjylland, hvilket er hensigtsmæssigt i salgsøjemed, idet bygherre skal betale for en evt. totaludgravning, hvis der findes interessante fortidslevn på arealet.

Efterfølgende skal området byggemodnes og Ingolf Nielsens Vej forlænges ud til Nørremark. Vejen laves – ligesom den eksisterende Ingolf Nielsens Vej – i otte meters bredde med cykelsti ved siden af.

Artiklen fortsætter under annoncen

I alt skal der vejforlænges 1100 m.

“Hvis vi vil tiltrække og fastholde erhvervsliv, så er det en god investering at bevilge 12,5 millioner kroner til byggemodning mm. af den østlige del af erhvervsområdet Sønderborg Nord”, siger borgmester Erik Lauritzen på et pressemøde.

Det er byrådet, der siger ja eller nej til at reservere 12,5 millioner kroner til projektet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Frisørlauget søger herremodeller til gratis klip på mandag

1. februar 2023 Erhverv

Frisørlaug Sønderborg er vært for en professionel, meget dygtig frisør, der kommer fra Aalborg og mandag skal han undervise en masse lokale frisører. Vi mangler herremodeller, skriver Frisørlauget: En med krøller og lidt længde. En med langt nakkehår. En med masser af hår. En med længde på. Modeller skal være til rådighed mellem klokken 15 […]

Læs mere...