Byrådet skal endnu en gang diskutere oversvømmelser i Skovmose

19. april 2017 Samfund

Hele afvandingssagen i Skovmose har haft et mangeårigt forløb, der stadig ikke har fundet sin afslutning. Der er i løbet af sagsbehandlingen sket flere oversvømmelser med adskillige dyre skader til følge. Der kan være en velbegrundet frygt for, at oversvømmelserne endnu ikke har fundet sin afslutning, selvom der for nyligt er sket tiltag, som forbedrer beredskabets muligheder for at agere i en kritisk situation.

Det skal understeges, at omlægningen af rørledningen betalt af Sønderborg Kommune kun giver mening, hvis hele det udarbejdede projekt gennemføres. Den kommunale finansiering af omlægningen af rørledningen er derfor betinget af, at reguleringssagen gennemføres som planlagt, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For stemte: Socialdemokraterne Frode Sørensen og Ganeswaran Shanmugaratnam samt Anders K. Brandt fra Enhedslisten.

Imod stemte: Venstres Inger Plauborg og Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti

De godkender punktet med følgende bemærkning:

Ligeledes beslutter udvalget, at  sætte gang i projektet omgående, fordi det kan gennemføres uafhængigt af den foreslåede plan og det vil virke straks det er klar. Dette uafhængigt af den igangværende partsfordelingshøring.

Finansieringen søges taget af kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inger Plauborg og Stefan Lydal anvender standsningsretten og begærer sagen i byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...