Byrådet vil gerne købe Augustiana – men til en bedre pris

21. december 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Staten er i gang med at sælge dele af Augustenborg Slot og herunder området med Augustiana Skulpturpark og palæet med Kim Nørballes galleri.

Sønderborg Kommune har fået tilbudt grunden med tilhørende ejendomme.

“Vi er bestemt interessereret i området, så aktiviteterne ved Augustiana kan køre videre, men vi vil ikke betale prisen. Det er for dyrt,” siger borgmester Erik Lauritzen.

Prisen er 7,3 millioner kroner.

“Vi regner med, at grunden bliver sat til salg i statens ejendomsselskab, Freja, i starten af 2017 og så kan vi måske få det billigere”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere statslige ejendomme er tidligere blevet sat ned i pris af Freja, mn det er ikke en garanti, at det også vil ske i Augustenborg.

“Hvis der er en rig mand, der synes, det kunne være lækkert at bo i palæet og gerne vil give en høj pris, så sælger de til ham”, siger borgmesteren.

Augustiana Skulpturpark og Kunstcenter bor til leje og kontrakten dækker til og med 2017.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...