Byrådsmødet er flyttet til den tidligere skole i Havnbjerg

22. februar 2021 Byrådsmøder

Sønderborg Kommune holder onsdag byrådsmøde  i Udviklingshuset HR-Huset i Havnbjerg, som er den tidligere Havnbjerg Skole.

Politiske møder – som et byrådsmøde – er undtaget reglerne om forsamlingsforbuddet, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

“I byrådet føler vi stadig et behov for at holde fysiske byrådsmøder, men det skal ske efter retningslinjerne. Desværre står vi stadig med den udfordring, at vi ikke kan holde møderne efter retningslinjerne i Byrådssalen på Rådhuset, men det kan lade sig gøre i HR-huset i Havnbjerg. Vi håber, at retningslinierne tillader, at vi i løbet af 2021 kan vende hjem til Rådhuset”, siger borgmester Erik Lauritzen.

På grund af retningslinjerne vil der være begrænset adgang for tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg.

Byrådsmødet holdes i kantinen og for at følge reglerne om tilstrækkelig plads samt afstandskravet på to meter, er der plads til i alt 50 personer i lokalet. Det betyder, at der er plads til maksimalt ti tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg, og de lukkes ind efter ‘først til mølle princippet’.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...