Byrådsmødet er flyttet til den tidligere skole i Havnbjerg

22. februar 2021 Byrådsmøder Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Kommune holder onsdag byrådsmøde  i Udviklingshuset HR-Huset i Havnbjerg, som er den tidligere Havnbjerg Skole.

Politiske møder – som et byrådsmøde – er undtaget reglerne om forsamlingsforbuddet, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

“I byrådet føler vi stadig et behov for at holde fysiske byrådsmøder, men det skal ske efter retningslinjerne. Desværre står vi stadig med den udfordring, at vi ikke kan holde møderne efter retningslinjerne i Byrådssalen på Rådhuset, men det kan lade sig gøre i HR-huset i Havnbjerg. Vi håber, at retningslinierne tillader, at vi i løbet af 2021 kan vende hjem til Rådhuset”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af retningslinjerne vil der være begrænset adgang for tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg.

Byrådsmødet holdes i kantinen og for at følge reglerne om tilstrækkelig plads samt afstandskravet på to meter, er der plads til i alt 50 personer i lokalet. Det betyder, at der er plads til maksimalt ti tilskuere til byrådsmødet i Havnbjerg, og de lukkes ind efter ‘først til mølle princippet’.

 

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...