Byrådspolitikere er klar til at arbejde med kasernens fremtid

22. december 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Økonomiudvalget har onsdag godkendt et kommissorium for, hvordan køreplanen for den fremtidige anvendelse af Sønderborg Kaserne kan være.

“Men vi går og venter på, at politikerne på Christiansborg får besluttet, hvor den vestlige politiskole skal være og indtil den er placeret, så venter vi bare”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Han fortælle videre, at han synes, det er ved at være pinligt, der ikke er taget en endelig beslutning om politiskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og sådan er det i mange andre sager fra Christiansborg og når de så endelig tager en beslutning, så forventer de at kommunerne har ført dem ud i livet på meget kort tid”, siger borgmesteren.

Ikke flere borgermøder

“Der har tidligere været borgermøder om den fremtidige anvendelse af Sønderborg Kaserne, så der kommer ikke flere. Vi har allerede mange gode forslag og projekter i skuffen, som vi kan arbejde med”, siger Erik Lauritzen.

Om der skal flyttes forvaltninger ind i bygningerne eller noget helt andet, kan han ikke sige endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og jeg ved heller ikke, om dele af kasernen kan sælges fra”, siger borgmesteren.

Når politiskolen placeres, så kan den rykke ind på kasernen – og skal den ikke til Sønderborg, så vil politikerne i Byrådet tage de mange papirer frem fra skufferne og arbejde på kasernens fremtid.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...