Byrådspolitikere er klar til at holde møder via internettet

20. marts 2020 Samfund

Sønderborg Kommune har netop udstyret byrådsmedlemmer med headset og det er for at de kan være klar, når der skal holdes møder. Corona-situationen betyder, at møderne skal holdes via nettet.

“Forsamlingsforbuddet gælder også byrådet, så vores møder vil tage en ny form. Jeg håber dog, hvis byrådet skal holdes via nettet, at vi så slipper for fællessangen. Det bliver lidt svært at træde ind på scenen efter de seje drenge fra Clemens Knejte”, lyder det fra Jesper Kock, der er med i den socialdemokratiske byrådsgruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmesteren har tidligere oplyst, at alle møder i byrådet er aflyst indtil videre, men at sager, der ikke kan udskydes, vil blive behandlet – og nu kan byrødderne sidde derhjemme og behandle de sager, der ikke kan vente, via computerskærmen.

“Vi har netop udleveret headset, så vi er lidt på forkant”, siger kommunaldirektør Tim Hansen.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2022 112, Sønderborg

20-årig kvinde sigtet for spritkørsel

16. maj 2022 112

Natten til mandag – klokken 02:10 sluttede køreturen for en 20-årig kvinde fra Sydals, da politiet standsede hende på Grundtvigsallé i Sønderborg. “Hun blæste alkoholmeteret op over det tilladt, så hun blev sigtet for spirituskørsel og anholdt”, siger John Weber fra det lokale politi. Der er taget en blodprøve og det er resultatet af den, […]

Læs mere...