Byrettens dom er anket – Old Danish Pub er stadig åben

20. maj 2020 Erhverv

Dennis Holst Rasmussen, som er ejer af Old Danish Pub i Lille Rådhusgade i Sønderborg, har anket den dom han fik i Retten i Sønderborg, fordi der blev drukket alkohol i lokalet efter lukketid. At dommen er anket, betyder, at pubben er åben.

“Dommen var, at de ville tage min bevilling, så jeg ankede på stedet. Jeg er nemlig ikke enig med Retten i, hvornår der er lukketid”, siger han og forklarer, at i den konkrete sag stoppede serveringen klokken 02 og de sidste gæster drak det sidste af deres sidste øl et kvarter efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har erkendt mig skyldig i to overtrædelser. Den ene er, at der befandt sig en gruppe 17-årige på Old Danish Pub for over et år siden. Politiet har ikke kunnet finde en eneste mindreårig derinde siden, selvom de har gjort et stærkt forsøg”, siger pub-ejeren og tilføjer:

“Der har været en situation for cirka 18 måneder siden, hvor vi ikke fik lukket ned til klokken 02.15 og jeg er bestemt ikke enig med Retten om, hvornår et sted er lukket og derfor har jeg anket sagen til Landsretten”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at dommen i byretten ikke har nogen betydning for driften af pubben, fordi det bliver Landsretten dom, der kommer til at gælde.

“Og jeg forventer ikke, Landsretten tager min bevilling”, siger Dennis Holst Rasmussen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...