Byrettens dom er anket – Old Danish Pub er stadig åben

20. maj 2020 Erhverv

Dennis Holst Rasmussen, som er ejer af Old Danish Pub i Lille Rådhusgade i Sønderborg, har anket den dom han fik i Retten i Sønderborg, fordi der blev drukket alkohol i lokalet efter lukketid. At dommen er anket, betyder, at pubben er åben.

“Dommen var, at de ville tage min bevilling, så jeg ankede på stedet. Jeg er nemlig ikke enig med Retten i, hvornår der er lukketid”, siger han og forklarer, at i den konkrete sag stoppede serveringen klokken 02 og de sidste gæster drak det sidste af deres sidste øl et kvarter efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har erkendt mig skyldig i to overtrædelser. Den ene er, at der befandt sig en gruppe 17-årige på Old Danish Pub for over et år siden. Politiet har ikke kunnet finde en eneste mindreårig derinde siden, selvom de har gjort et stærkt forsøg”, siger pub-ejeren og tilføjer:

“Der har været en situation for cirka 18 måneder siden, hvor vi ikke fik lukket ned til klokken 02.15 og jeg er bestemt ikke enig med Retten om, hvornår et sted er lukket og derfor har jeg anket sagen til Landsretten”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at dommen i byretten ikke har nogen betydning for driften af pubben, fordi det bliver Landsretten dom, der kommer til at gælde.

“Og jeg forventer ikke, Landsretten tager min bevilling”, siger Dennis Holst Rasmussen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...