Café Alsion tilbyder mad til musikken

18. september 2017 Erhverv

Når de mange besøgende i Koncertsalen Alsion skal nyde tonerne af den ikoniske Anders Koppel eller får et godt grin med komikmagikeren Rune Klan, kan de nu starte med en velsmagende middag inden arrangementet. Café Alsion byder nemlig på en symfoni af retter, der er tilpasset de forskellige arrangementer og spiller på alle smagstangenter.

Middagen bestiller man HER på Café Alsions hjemmeside.

Forpagtningen af Café Alsion blev overtaget i juli i år af Fazer Food Services, og de nye forpagtere har fået en god start i Sønderborgs centrale kulturcenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Byen og de mange besøgende har taget rigtig godt imod os. Hver dag bliver jeg mødt af glade gæster og god stemning, og det er det vigtigste for mig. Det er et inspirerende hus med masser af sjæl og kultur, og jeg glæder mig over at være med til at udvikle madkulturen”, siger 43-årige Nanco Wijtze de Haan i en pressemeddelelse. Han er daglig leder i Café Alsion.

Nanco Wijtze de Haan har en bred erfaring fra sin tid som køkkenchef hos blandt andet Gl. Brydegaard og Hindsgavl Slot på Fyn og senest i kantinerne hos Lego, hvor han havde ansvaret for maden til 78 ansatte og 3.000 daglige gæster.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden koncertmenuer og den daglige café- og kantinedrift har Café Alsion også private fester og store events.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Sport, Sønderborg

Fluens Simon Bak vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering

29. november 2021 Sport

Det blev Fluens 26-årige profil, Simon Bak, der lørdag vandt Dansk Elite Darts kvalifikationsturnering til PDC’s Q-School. Sejren indebærer blandt andet, at Simon Bak får dækket tilmeldingsgebyret til Q-School, hvilket svarer til godt og vel 3.350 danske kroner. Igen et bevis på at han hører hjemme i toppen af Dansk Dart. Simon Bak var, ligesom […]

Læs mere...