Café Friends: Udendørs koncert rykkede indenfor

7. august 2021 Erhverv

Sidst i juni var Dusko Milovic på besøg i Café Friends, hvor han forslog værten, Cuma Aslan, at der skulle være en aften med levende musik.

“Og det var han straks med på, at Jan Schaloske og jeg underholdt  en fredag aften i juli, inden jeg tog på ferie”, siger Dusko Milovic til SønderborgNYT.

“Det var en aften med det herligste vejr og folk dansede på gaden og hyggede sig”.

Fordi det gik så godt, foreslog de to musikere, at de kunne komme igen, når ferien sluttede – og derfor var de på plads i Café Friends fredag aften, så både turister og lokale kunne få en hyggeaften.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sidste gang spillede vi udenfor og det var også planen i aften, men vejrudsigten gør, at vi holder os indendørs”, siger Dusko Milovic og det viste sig at være en klog beslutning. Også de gæster, som havde reserveret et bord udenfor, bad om at komme ind.

Heldigvis er der rigtig god plads på Café Friends.

“Og på sådan en aften serveres der buffet, så vores køkken ikke bliver løbet over ende med mange forskellige bestillinger”, siger Cuma Aslan.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...