Cafeterier i hallerne sælger for lidt

10. februar 2014 Uncategorized

I flere sønderjyske idrætshaller er cafeteriet lukket. Sportsudøverne har mad og dåsesodavand med hjemmefra, og det ses på bundlinien i cafeterierne.images

I flere cafeterier er menuen pommes frites, pølser og andet af det knap så sunde, så idrætsudøverne kører hjem og spiser ordentlig mad. Flere og flere ser sammenhængen mellem et godt helbred, fysisk træning og sund mad.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg-området er fire cafeterier lukket.

– Hvis man begynder at regne timelønnen med, så er det et frygteligt regnskab, siger Erik Gade, som er halinspektør i Augustenborghallerne og områdeleder i Halinspektørforeningen til tysyd.

Flere steder i Sønderjylland er økonomien så presset, at cafeteriernes regnskab springer i øjnene. Andre steder overlever cafeterierne kun på, at der holdes aftenarrangementer på stedet.

Halinspektørerne frygter, at flere cafeterier må lukke, hvis ikke idrætsudøverne begynder at købe deres sodavand i hallerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 112, Sønderborg

Hærværk hos Æ Gårne

14. maj 2021 112

Onsdag aften eller natten til til torsdag har ukendte gerningsmænd været inde hos Æ Gårne i Vollerup og lave hærværk. “De har været inde i bygningen hvor de har lavet grafitti og der står: Lort og GM40 på væggen”, siger politikommissær Thomas Berg og fortsætter: “Der er også smadret ruder i bygningen og i en […]

Læs mere...