Cafeterier i hallerne sælger for lidt

10. februar 2014 Uncategorized

I flere sønderjyske idrætshaller er cafeteriet lukket. Sportsudøverne har mad og dåsesodavand med hjemmefra, og det ses på bundlinien i cafeterierne.images

I flere cafeterier er menuen pommes frites, pølser og andet af det knap så sunde, så idrætsudøverne kører hjem og spiser ordentlig mad. Flere og flere ser sammenhængen mellem et godt helbred, fysisk træning og sund mad.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg-området er fire cafeterier lukket.

– Hvis man begynder at regne timelønnen med, så er det et frygteligt regnskab, siger Erik Gade, som er halinspektør i Augustenborghallerne og områdeleder i Halinspektørforeningen til tysyd.

Flere steder i Sønderjylland er økonomien så presset, at cafeteriernes regnskab springer i øjnene. Andre steder overlever cafeterierne kun på, at der holdes aftenarrangementer på stedet.

Halinspektørerne frygter, at flere cafeterier må lukke, hvis ikke idrætsudøverne begynder at købe deres sodavand i hallerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...