Camp for Rigtige Mænd

09. august Samfund

Sønderborg Kommune tilbyder et gratis forløb for mænd med livsstils- og eller trivselsudfordringer. Forløbet har primært fokus på fysisk aktivitet og socialt fællesskab.

“Det kan være svært selv at skulle ændre livsstil og komme tilbage på sporet, når motionen og de gode spisevaner er fortid. Med Rigtige Mænd-forløbet ønsker vi at give deltagerne positive oplevelser og et godt resultat”, siger formand for sundhedsudvalget Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Campen finder sted fra fredag den 18. august 2017 kl. 15 til lørdag den 19. august kl. 15.00 med overnatning på Dybbøl Multihus.

Skal du med på holdet

Deltagerne vil komme på et hold med 15 mænd, der bliver konditestet før og efter forløbet. Forløbet består af en camp med aktiviteter, sjove konkurrencer og madlavning over bål. Derefter mødes man med sit hold 19 gange til forskellige aktiviteter.

Interesserede kan kontakte Sundhedscentret på tlf. 88 72 41 94 eller sende en e-mail med navn og telefonnummer til sundhedscentret@sonderborg.dk – så vil de blive kontaktet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...