Camp for Rigtige Mænd

9. august 2017 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune tilbyder et gratis forløb for mænd med livsstils- og eller trivselsudfordringer. Forløbet har primært fokus på fysisk aktivitet og socialt fællesskab.

“Det kan være svært selv at skulle ændre livsstil og komme tilbage på sporet, når motionen og de gode spisevaner er fortid. Med Rigtige Mænd-forløbet ønsker vi at give deltagerne positive oplevelser og et godt resultat”, siger formand for sundhedsudvalget Helge Larsen i en pressemeddelelse.

Campen finder sted fra fredag den 18. august 2017 kl. 15 til lørdag den 19. august kl. 15.00 med overnatning på Dybbøl Multihus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal du med på holdet

Deltagerne vil komme på et hold med 15 mænd, der bliver konditestet før og efter forløbet. Forløbet består af en camp med aktiviteter, sjove konkurrencer og madlavning over bål. Derefter mødes man med sit hold 19 gange til forskellige aktiviteter.

Interesserede kan kontakte Sundhedscentret på tlf. 88 72 41 94 eller sende en e-mail med navn og telefonnummer til [email protected] – så vil de blive kontaktet.

21. maj 2024 Sport, Sønderborg

Dartklubben Fluen kom hjem med medaljer

21. maj 2024 Sport

Dartklubben Fluen har haft en weekend fyldt med succes ved Lido Viking Masters i Horsens, hvor klubbens fem deltagere hentede i alt fem medaljer hjem. Den største stjerne var PDC-ranglistens nummer 109, Benjamin Drue Reus, der leverede en dominerende præstation og vandt guld i alle tre discipliner, han deltog i. Lørdagens første sejr kom i […]

Læs mere...