Carina Sielemann: Elcyklen giver mere tid til børnene

15. april 2015 Broager

Carina Sielemann har erstattet den ugentlige tur i fitness centeret med en elcykel. Det giver langt flere fordele i familiens dagligdag og nu er det langt sjovere at cykle.

Carina Sielemann, bor i Broager sammen med sin mand og to små børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun arbejder i Gråsten, en strækning på 8,5 km, der sagtens kunne cykles på en helt almindelig cykel. Men den nyindkøbte elcykel har været medvirkende til at bilen står stille i garagen og glæden ved at cykle er vendt tilbage.

carina Sielemann med elcyklen, som giver hende  mere tid til børnene.

carina Sielemann med elcyklen, som giver hende mere tid til børnene.

Myten om elcykler

Der var ikke den store opbakning fra manden til hendes ønske om en elcykel, faktisk var meldingen; det er du da alt for ung til, elcykler er rettet mod en helt anden generation. Men det er en myte, som Carina her er foregangskvinde for at mane i jorden.

“Jeg bliver drillet med at jeg har købt en elcykel, mine venner, kollegaer og bekendte kan slet ikke forlige sig med, at jeg skal have lidt medvind på cykelstien, men det er det bedste jeg har gjort længe. Nu kan jeg få motion dagligt, jeg er i topform og er i godt humør, når jeg møder på arbejde efter 20 minutters cykeltur. Og den tid jeg før brugte til motion, går nu til mine børn”, siger Carina Sielemann.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk