CCM Electronic Engineering har opnået international anerkendelse

14. marts 2018 Erhverv

CCM Electronic Engineering Aps, CCM, er blevet udnævnt til Vision Speciality Silver Alliance Partner af National Instruments. Det er lig med international anerkendelse.

CCM, der borg på Grundtvigs Allé i Sønderborg, arbejder med avancerede løsninger til produktions systemer. Vi har igennem de sidste 6 år arbejdet målrettet på at opbygge kompetencer indenfor ”Machine Vision” som er en betegnelse for den teknologi hvor man med digitalt kamera og en computer kan inspicere produktionsemner for fejl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan eks. være i forbindelse med elektronik produktion, hvor eks. displays tjekkes for om de er fri for defekter. Eller overflader på metalemner der tjekkes for om de er fri for ridser, mærker, eller fremmedlegemer.

Interne dele til forbrændingsmotorer inspiceres eksempelvis ofte med denne teknologi. Ud over kvalitetskontrol bruges Machine Vision også til målinger under strukturelle tests, eks. crash tests af biler, samt guidance systemer til robotter.

Vi satser på at være den førende leverandør af den her type systemer i landsdelen, på sigt også i Nordtyskland. Vision systemer er i mange tilfælde den foretrukne teknologi til at opnå 100 procent kvalitets kontrol i et masseproduktionsmiljø, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enhver fremstillings virksomhed vil gerne levere 100 procent fejlfri produkter til sine kunde. Når fremstillingen automatiseres og der ikke længere er menneskehænder involveret i hvert enkelt step af produktionsprocessen, så bliver behovet for 100 procent kontrol større.

CCM har eksisteret i ca. 10 år, og har hele vejen igennem haft det som sin hovedaktivitet at fremstille systemer til kvalitets kontrol. Kunderne er typisk elektronik producenter og metalindustri.

CCM har et formelt partnerskab som ”Alliance Partner” med National Instruments siden 2012, partnerskabet indebærer at CCMs ingeniører holder sig på den absolutte forkant inden for teknologi til styring, test og måling.

Artiklen fortsætter under annoncen

CCM baserer sine systemer på teknologi leveret af National Instruments, der leverer en platform til at bygge denne type systemer på. National Instruments er et multinationalt selskab med hovedkvarter i Austin Texas.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...