Censureret kunst i KunstPunkt frem til midten af januar

11. december 2016 Augustenborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Frem til midten af januar er der flere end 100 værker udstillet på KunstPunkt i Augustenborg – og de mange værker har det tilfælles, at de kom gennem nåleøjet hos et bedømmelsesudvalg, der har valgt det ud, som de synes, udtrykker et eller andet.

“Det varmer at vide, at de 50 kunstnere, der er sluppet igennem nåleøjet med deres kunst, kommer fra både Nordtyskland og hele Danmark. Censorerne har været på en stor opgave med at få over 400 værker ned til godt 100. Men den indsats kan vi gæster nu glæde os over”, sagde viceborgmester Aase Nyegaard lørdag ved ferniseringen lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til ferniseringen var der 189 gæster indenfor, men besøger du KunstPunkt på hverdage mellem 13 og 17, så kan du se værkerne uden at stå i lang kø og du kan gøre det helt i dit eget tempo.

I weekender er der åbent fra 11 til 17.

I forbindelse med jul og nytår er der nogle lukkedage og dem kan du se her på KunstPunkts hjemmeside.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...