Christian X’s Bro: Tag afspærringer alvorlig

7. februar 2014 Uncategorized

Der er for øjeblikket spærret for færdsel på Nørrebro og Nr. Havnegade lige syd for og nord for Kong Christian X’s Bro. Afspærringen skyldes, at der arbejdes med reparationer og forbedringer på og omkring kajanlæggene.by4

– En af de kommende dage graves der et større hul i vejen for at få bedre overblik over skaderne. Det store hul vil skærpe kravet om, at folk ikke går forbi afspærringen. Vi oplever desværre af og til, at folk ikke respekterer den – og da der er observeret en underminering, så er det altså ikke for sjov, vi spærrer af. Jeg vil på det skarpeste fraråde, at man passerer, også som fodgænger. Det handler også om, at de, der arbejder hernede, kan gøre det i fred og uden risiko for forbipasserende, siger havnemester Finn Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet omfatter sikring af kajkanterne ved den lille jollehavn nord for broen og ud for Havnekontoret. Finn Hansen venter, at arbejdet vil foregå i endnu et par måneder:

– Går det efter planen, er vi færdige og alt er ryddet op, så folk kan nyde en forårstur langs Alssund på Sdr. og Nr. Havnegade i maj, siger havnemesteren.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...