Christianskirken og Sønderborg Musikskole hjælper julestemningen på vej

22. november 2021 Kultur

Julelysene er begyndt at lyse fra gader, stræder huse og have, og adventstiden begynder snart. Christianskirken og Sønderborg Musikskole, vil gerne hjælpe til med at få julestemningen i vejret. Derfor arrangerer de i samarbejde en adventskoncert i Christianskirken tirsdag den 30. november kl. 19.00.

Her spiller musikskolens elever masser af god musik, både fra julebøgerne, men også musik som kan spilles hele året. Julemusik kan spilles på alle slags instrumenter og det får publikum en mulighed for at opleve ved julekoncerten i Christianskirken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver spillet julemusik på violin, cello, ukulele, klarinet, saxofon, blokfløjter, og klaver, ligesom der spillet solo og i grupper, skriver Musikskolen.

Publikum får også mulighed for at synge med. Det sker, når det store fællesorkester spiller ’Bjældeklang’.

Alle er velkommen og der er fri entré til koncerten.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...