Christianskirken: Optagelsesprøve til kirkekoret

8. februar 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fra marts opretter Christianskirken et ungdomscantori, der som hoveopgave skal medvirke i gudstjenesterne, men også lave koncerter. Cantoriet bliver kirkens eliteensemble og er samtidig begyndelsen på en større satsning og videreudvikling af Christianskirkens korarbejde.

Skal du med i Christianskirkens kor?

Der er en levende sangtradition i hele området. Denne tradition ønsker menighedsrådet og organisten at styrke og være med til at bevare også for de kommende generationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang inviteres unge sangere mellem 16 og 23 år med nodekendskab til optagelsesprøve til Christianskirkens Cantori torsdag den 20. februar.

Yderligere oplysninger samt aftale om optagelsesprøve kan fås ved organist Astrid J. Thomsen på tlf: 30 26 01 85 eller mail: [email protected]

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...