Christianskirken: Optagelsesprøve til kirkekoret

8. februar 2014 Kultur

Fra marts opretter Christianskirken et ungdomscantori, der som hoveopgave skal medvirke i gudstjenesterne, men også lave koncerter. Cantoriet bliver kirkens eliteensemble og er samtidig begyndelsen på en større satsning og videreudvikling af Christianskirkens korarbejde.

Skal du med i Christianskirkens kor?

Der er en levende sangtradition i hele området. Denne tradition ønsker menighedsrådet og organisten at styrke og være med til at bevare også for de kommende generationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang inviteres unge sangere mellem 16 og 23 år med nodekendskab til optagelsesprøve til Christianskirkens Cantori torsdag den 20. februar.

Yderligere oplysninger samt aftale om optagelsesprøve kan fås ved organist Astrid J. Thomsen på tlf: 30 26 01 85 eller mail: organist@christianskirken.net

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...