Christianskirken: Optagelsesprøve til kirkekoret

8. februar 2014 Kultur

Fra marts opretter Christianskirken et ungdomscantori, der som hoveopgave skal medvirke i gudstjenesterne, men også lave koncerter. Cantoriet bliver kirkens eliteensemble og er samtidig begyndelsen på en større satsning og videreudvikling af Christianskirkens korarbejde.

Skal du med i Christianskirkens kor?

Der er en levende sangtradition i hele området. Denne tradition ønsker menighedsrådet og organisten at styrke og være med til at bevare også for de kommende generationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang inviteres unge sangere mellem 16 og 23 år med nodekendskab til optagelsesprøve til Christianskirkens Cantori torsdag den 20. februar.

Yderligere oplysninger samt aftale om optagelsesprøve kan fås ved organist Astrid J. Thomsen på tlf: 30 26 01 85 eller mail: organist@christianskirken.net

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...