Christianskirken: Optagelsesprøve til kirkekoret

8. februar 2014 Kultur

Fra marts opretter Christianskirken et ungdomscantori, der som hoveopgave skal medvirke i gudstjenesterne, men også lave koncerter. Cantoriet bliver kirkens eliteensemble og er samtidig begyndelsen på en større satsning og videreudvikling af Christianskirkens korarbejde.

Skal du med i Christianskirkens kor?

Der er en levende sangtradition i hele området. Denne tradition ønsker menighedsrådet og organisten at styrke og være med til at bevare også for de kommende generationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første omgang inviteres unge sangere mellem 16 og 23 år med nodekendskab til optagelsesprøve til Christianskirkens Cantori torsdag den 20. februar.

Yderligere oplysninger samt aftale om optagelsesprøve kan fås ved organist Astrid J. Thomsen på tlf: 30 26 01 85 eller mail: organist@christianskirken.net

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...