Christianskirken venter lidt med at melde konfirmationsdatoen ud

2. februar 2021 Kultur

Der er ved at blive sat datoer på årets konfirmationer, som på grund af restriktionerne har givet kirkerne hovedbrud. Det er de enkelte sogne, der helt selvstændigt bestemmer.

“Vi er klar til at melde en dato ud og vi har også en plan B”, siger menighedsrådsformand Leif Andresen fra Christianskirken i Sønderborg. Han tilføjer, at konfirmationerne nok flyttes til efteråret, men den endelige beslutning er ikke taget endnu.

“Vi går og venter på at se, om der kommer en udmelding fra biskoppen”, siger menighedsrådsformanden og tilføjer, at en udmelding fra biskoppen så vil gælde for alle kirkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De første, der får besked, det er konfirmanderne og deres familier, som får travlt med en bestille festlokaler og -menuer”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Gråsten

Bilist uden kørekort sigtet for narkokørsel

28. juli 2021 112

Natten til onsdag blev en 36-årig mand fra Aabenraa-området sigtet og anholdt for at køre narkopåvirket i bil. “Han blev standset af en politipatrulje på Sejersvej ved Rinkenæs og en narkotest viste, at han var på stoffer”, siger Chri Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Bilisten havde heller ikke et kørekort. “Og derfor er han […]

Læs mere...