Christianskirkens nye organist spiller kirkekoncert

7. september 2020 Kultur

Onsdag den 16. september indbyder Christianskirken til den første koncert i år. Koncerten afholdes kl. 19.30 med kirkens organist Ilona Lobmayer ved orgelet.  Der spilles værker af D. Buxtehude, J.S. Bach, F. Liszt, B. Bartók samt nyere dansk og norsk orgelmusik. Koncerten er en del af ‘Orgelfestival i Sønderborg’.

Det er første gang Christianskirkens nye organist, Ilona Lobmayer, har lejlighed til at give koncert. Hendes ansættelse startede netop som coronakrisen satte ind og hun har udelukkende måttet koncentrere sig om kirkelige handlinger efter, at kirkerne igen blev åbne. Derfor glæder hun sig meget til også at tilbyde en koncert, skriver Christianskirken i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over at spille til gudstjenesterne er organisten i fuld gang med at få gang i Christianskirkens Ungdomskor igen. Korarbejde er en af hendes spidskompetencer. Ud over kor med børn og unge er Ilona Lobmayer også ved at opbygge et kor af voksne til at synge ved specielle lejligheder.

Efter koncerten serveres et glas vin eller vand, og der bliver lejlighed til at tage en snak med organisten.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...