Christoffer Brodersen, Kalle og Klojs på scenen i Alsion

20. marts 2022 Kultur

Søndag eftermiddag gæstede Kalle og Kloj Alsions koncertsal og det samme gjorde Christoffer Brodersen, som lagde ud med at synge en sønderjysk sang, som han havde skrevet omkring sin opvæst og derefter gik han i gang med Martin N. Hansen Madeleine.

“Mens der var Corona, måtte jeg sidde hjemme og spille og synge med mig selv. Men heldigvis fandt jeg sådan en maskine, der kan lægge andre stemmer ind, mens jeg synger”, sagde han og gav en smagsprøve ved at spille Bohemian Rhapsody som er skrevet af Queen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter endnu et par sange fortalte han om en sang, som hans musikalske makker, Mark Dixon, har skrevet og den handler om en soldat fra Sønderborg, som skulle til Flandern under Den Store Krig. Soldaten kendte ingen, men ville gerne skrive til pigen – og det blev til flere kærlige breve.

“Jeg ville sådan set gerne have sunget den, men det kan jeg bare ikke, når Mark Dixon ikke er her”, sagde Christiffer Brodersen – og så viste det sig, at Mark Dixon tilfældigvis sad i Koncertsalen og det viste sig, at der tilfældigvis var både en guitar og en mikrofon på scenen – og så fik publikum sangen om soldaten.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to ungdomsvenner sluttede deres del med sangen You got a Freind, som er skrevet af Carole King, der indspillede den i 1971.

Efter pausen kom Kalle og Kloj alias Chresten Speggers og Lars Thiesgaard på scenen – og især havde Lars Thiesgaard fået tankerne i nye retninger i Corona-tiden.

“Jeg fik tænkt over livet – og over hvor vi kommer fra og også over, hvor vi skal hen”, sagde han.

“Og på hvorfor der altid er ventetid, når man skal have en taxa”, spurgte Chresten Speggers til Lars Thiesgaards store undren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Har du nogensinde tænkt på stendysserne. Tænkt på hvordan de gamle vikinger fik de store sten derhen, hvor de lavede dysserne”, siger Thiesgaard.

“Det var da ikke de gamle vikinger, som lavede stendysserne. Det gjorde de unge vikinger. De gamle fortalte dem bare hvordan”, sagde Chresten Speggers.

Efter en tid blev de afbrudt af Christoffer Brodersen, som kom cyklende ind.

“Jeg skal med i Tour de France – og det er der tid til nu, hvor der ikke er så meget gang i min danseskole på Kegnæs. I husker nok, jeg underviste i ‘lime-dance’ derude”, sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...