Claus Birk Larsen er ny direktør på Alsik Hotel & Spa

28. maj 2020 Erhverv

Torsdag er en ny direktør blevet præsenteret for medarbejderne på Steigenberger Alsik Hotel & Spa. Det er en erfaren mand der indtager posten. Nemlig Claus Birk Larsen der har en lang og bred erfaring som leder i hotelbranchen.

Udover at have været selvstændig har Claus Birk Larsen indtaget en række markante lederposter, hvor han som øverste leder har skulle tilpasse sine virksomheder til altid skiftende betingelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kommer fra stillinger i bl.a. Legoland, Himmerland Resort &Spa og andre markante hotelvirksomheder i Danmark, oplyser Bitten & Mads Clausens Fond.

Bitten & Mads Clausens Fond, som står bag Steigenberger Alsik Hotel & Spa, er meget tilfredse med valget af den nye direktør. Per Have fra Fonden, fortæller:

”Vi har tilladt os selv at bruge god tid på ansættelsesprocessen, fordi vi er opsatte på at matche den helt rigtige profil til denne stilling. Det er vigtigt for os at hotellet både får en stærk lokal forankring og et internationalt perspektiv. Vi er overbeviste om, at Claus Birk Larsen er den rigtige til at stå i spidsen for begge dele”.

Når Claus Birk Larsen tiltræder stillingen den 1. august, overtager han efter John Ankjær, der har været fungerende direktør på hotellet siden september 2019. John Ankjær fortsætter i bestyrelsen for Alsik A/S.

”At få muligheden for at arbejde med at af Danmarks mest ambitiøse hotelprojekter er i sig selv en motivation – jeg glæder mig til at komme i gang og lære huset, medarbejderne og ikke mindst byen rigtigt at kende – og sammen med personalet arbejde målrettet på, at Steigenberger Alsik Hotel & Spa vil udvikle sig til en unik destination, både for lokale og for tilrejsende, i en helt fantastisk landsdel der rummer så mange muligheder. Dialogen med bestyrelsen har overbevist mig om, at vi har samme ambitioner om at skabe enestående hoteloplevelser, i nogle helt unikke rammer”, siger den nye direktør om sin motivation for at takke ja til direktørstillingen på Steigenberger Alsik Hotel & Spa

Arbejdet med at overdrage opgaver fra John Ankjær til den nye direktør er begyndt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk