Clemens Knejterne flytter deres koncert til Rønhavepladsen

9. juli 2020 GF2020

Det er med stor glæde at vi i NORDIC dialogue kan markere genforeningen af Sønderjylland med Danmark i år og ikke næste år, som de fleste arrangementer er udskudt til, på grund af coronakrisen. Men med regeringens forøgelse af forsamlingsforbuddet, har vi taget initiativ til en genforeningskoncert på Rønhavepladsen i Sønderborg og ikke som først annonceret ved siden af Dybbøl Mølle på Dybbøl Banke.

I NORDIC dialogue har vi lagt megen vægt på, at få genforeningen markeret dels i år, dels den 11 juli, som er årsdagen for Kong Chr. XI’s ophold i landsdelen. Også valget af Sønderborg by finder vi både oplagt og logisk med henvisning til slaget ved Dybbøl i 1864. Meget symbolsk og rammende for arrangementet, og ikke mindst danskheden, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten vil finde sted lørdag den 11. juli fra klokken 14 og varer en lille times tid. Det er drengekoret Clemens Knejterne, som vil synge vores gode gamle fædrelandssange og Slesvigske Fodregiments Musikkorps, som også forventes at bidrage med musik og klang – afventer dog endelig bekræftelse fra Forsvarskommandoen.

Billetsalg foretages på billet.dk 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...