Clemens Knejterne synger genforeningskoncert ved Dybbøl Mølle

8. juli 2020 GF2020

Bemærk: Koncerten er flyttet til Rønhavepladsen i Sønderborg

Det er med stor glæde at vi i NORDIC dialogue kan markere genforeningen af Sønderjylland med Danmark i år og ikke næste år, som de fleste arrangementer er udskudt til, på grund af coronakrisen. Men med regeringens forøgelse af forsamlingsforbuddet, har vi taget initiativ til en genforeningskoncert ved siden af Dybbøl Mølle på Dybbøl Banke.

I NORDIC dialogue har vi lagt megen vægt på, at få genforeningen markeret dels i år, dels den 11 juli, som er årsdagen for Kong Chr. XI’s ophold i landsdelen. Også valget af Sønderborg by finder vi både oplagt og logisk med henvisning til slaget ved Dybbøl i 1864. Meget symbolsk og rammende for arrangementet, og ikke mindst danskheden, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten vil finde sted lørdag den 11. juli fra klokken 14 og varer en lille times tid. Det er drengekoret Clemens Knejterne, som vil synge vores gode gamle fædrelandssange og Slesvigske Fodregiments Musikkorps, som også forventes at bidrage med musik og klang – afventer dog endelig bekræftelse fra Forsvarskommandoen.

Billetsalg foretages på billet.dk 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...