Club 54: Teenagerhygge helt på de unges præmisser

6. marts 2015 Sønderborg

Fredag aften troppede tæt på 50 teenagere op i Club 54 ved Dybbølhallen til en aften, der er reserveret til unge med

Foto: Michelle Thrane

Foto: Michelle Thrane

særlige behov. Nogle kommer gående hjemmefra, mens andre følges med personale fra kommunens institutioner.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er for det meste omkring 50 unge til klubaften og det er vokset gennem vinteren”, siger Jørn Thrane fra Landsforeningen Ligeværd i Sønderborg. Han synes, det er pragtfuldt, at en ansat fra Club 54 møder hver anden fredag sammen med nogle frivillige, så de unge, der har særlige behov, kan komme i klub.

“Det er godt, at unge med særlige behov får samme tilbud, som der gives til andre børn”, siger Ligeværdsformanden til SønderborgNyt. han har noteret sig, at de unge fra institutionerne nu er der i længere tid end tidligere. Æren for det lægger han hos klubpersonale og frivillige, der virkeligt formår at møde de unge lige dér, hvor de er.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: Michelle Thrane

Foto: Michelle Thrane

Når der er klubaften, så bestemmer de unge, hvad der skal ske. Og siger de: Diskotek – så bliver der straks gjort klar med musik og blinkende lys. For det meste handler det om at spille forskellige spil mod oh med hinanden, hyggesnakke, spise slik og skylle sodavand indenbords.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle et par enkelte bliver overmandet af sundhedstanker, så er det tilladt at smutte ind i hallen og boltre sig.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...