Comedy-aften i Det Sønderjyske Køkken

22. oktober 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften var Ane Høgsberg og Niels-Peter Henriksen i Det Sønderjyske Køkken for at lave stand up og de blev præsenteret af Valdemar Pustelnik, der lagde ud med at fortælle lidt om sine to børn, der er fem og to år. Dem er han forlængst er blevet træt af.

“Mine børn hader mig og når den ældste siger det højt, så gentager den mindste det. Sådan en slags ekko”, sagde Valdemar Pustelnik og tilføjede.

“De siger også, at de håber, jeg dør først og det er vist bare sådan, at alle dem under 30 ganske enkelt ikke er blevet mennesker endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Niels-Peter Henriksen lagde ud med en slurk kildevand fra flaske – og efter at have kigget lidt på etiketten, sagde han:

“Vand er flere år om at komme frem til jordoverfladen, så hvorfor sælges det i flasker med en sidste salgsdato”.

Og til forældre, der skal på en længere biltur med børnene på bagsædet, havde han en skudsikker opskrift på at få ro fra de små størrelser.

“I skal bare tage en blaffer op og plante ham mellem børnene. Så er de stille”.

Noget om hunde

Artiklen fortsætter under annoncen

Niels-Peter Henriksen har fået hund og han forestillede sig, at den bare skulle have noget helt almindeligt og billigt foder.

“Men nej. I forretningen fortalte de mig, at købte jeg det lidt dyrere, så kunne det byttes, hvis hunden ikke kunne li’ det”, sagde Niels-Peter Henriksen.

“Jeg fortalte ekspedienten, at min hund åd en død solsort og så brækkede den sig. Efter det åd den sit bræk, så der er næppe brug for en smagsgaranti”.

Efter Niels-Peter Henriksens snak om hunde, så blev Valdemar Pustelnik inspireret til også at sige lidt om dyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er nogle, der behandler deres dyr, som var de børn. Det gør jeg ikke og jeg ku’ aldrig finde på at slå et dyr”.

Ung kæreste

Ane Høgsberg kunne fortælle, hun har fået en ny og meget ung kæreste, så hjemme hos hende handler stor set alt om sex.

“Det er dejligt. Men der også ting, som man ikke kan med en ung kæreste. For eksempel kan vi ikke gå hånd i hånd, når han har rygsæk på, fordi folk vil tro, jeg ligehar hentet ham”.

Den 17. december er der igen Comedy Club i Det Sønderjyske Køkken og det bliver med Christian Fuhlendorff og Anders Fjeldsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere og køb din billet HER på LINKET

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...