Commocean: Endelig kan vi sætte punktum i notatsagen

2. november 2017 Erhverv

Commocean skriver:

Hos Commocean er vi utrolig glade for, at der endelig kan sættes punktum for nogle rigtig lange og hårde måneder. Vi har nemlig fået Pressenævnets kendelse i den såkaldte notatsag, hvor Jydske Vestkysten i april sammen med Venstres Peter Hansen og Tom Holden uberettiget og udokumenteret beskyldte os for at have ført kommunens hånd i den såkaldte notat-sag.

Pressenævnet slår fast:

  • at beskyldningerne er skadelige for Commocean og vores direktør
  • at beskyldninger burde have været forelagt for Commocean, så vi havde fået mulighed for at svare samtidig med, at vi blev beskyldt – især fordi kilderne er politiske modstandere, der kan være farvet af personlige interesser.
    Artiklen fortsætter under annoncen

  • at JydskeVestkysten burde have været særlig opmærksom på at kontrollere kildernes oplysninger, da de kunne være farvet af politisk interesse og skadesvoldende hensigt
  • at beskyldningerne bragt i JydskeVestkysten den 23. april ikke var dokumenterede

Derfor udtaler Pressenævnet kritik af Jydske Vestkysten for udokumenterede beskyldninger i notatsagen, og det er vi både glade og taknemmelige for.

I Commocean vil nu vende blikket fremad og håbe, at ikke flere virksomheder i Sønderborg-området skal opleve, hvor ualmindelig ubehageligt og skadeligt det er, når en virksomhed uberettiget og ufrivilligt blandes ind i en beskidt politisk dagsorden – alene fordi en af virksomhedens partnere i sit privatliv er politisk aktiv. Den slags burde ingen i et sundt demokrati acceptere – hverken virksomheder, politikere, kommune eller borgerne.

Pressenævnets kendelse kan læses i sit fulde omfang på linket HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk