Comwell-personalet kan fortsætte med nye hotelejere

31. maj 2018 Erhverv

For flere måneder siden meldte Comwell-koncernen ud, at den ikke længere ønsker at drive hotellet i Sønderborg.

“K/S Difko Sønderborg, som ejer bygningerne, har bestemt sig for, der forsat skal være hotel i bygningerne”, siger Difkos bestyrelsesformand og direktør Poul Christensen til SønderborgNYT.

Poul Christensen mener, at det nuværende Comwell-hotel har lokal opbakning, at rammerne – selvom de ikke er super-moderne – er i orden og beliggenheden tæller også.

“Hotellets medarbejdere er dedikerede og de må meget gerne blive, så der er et godt personale, når vi finder ud af, hvordan vi får hotellet videre”, siger Poul Christensen. Comwell-koncernen bliver frem til årsskiftet.

Altså ligger det fast, der forsat skal være hotel på Strandvej – og lige så sikkert er det, at det er Helle Miang, der skal stå i spidsen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...