Comwell: Velgørenhed spiller en rolle for Second Hand-besøgende

2. februar 2014 Frivillige

Fra klokken 10 søndag formiddag begyndte folk at komme sivende ind til Second Hand Bazar på Hotel Comwell, hvor tæt på fyrre havde købt sig en stand, hvor de solgte masser af ting, der var hentet frem fra gemmerne eller bugnende klædeskabe.

Foto: Anna Hynding” src=”http://sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2014/02/IMG_9740-247×300.jpg” width=”247″ height=”300″ /> Käthe Hammeleff synes, det er herligt, når ganske almindelige mennesker gør en forskel. Foto: Anna Hynding

– Jeg synes, det er en fin måde at støtte velgørenhed på, siger hoteldirektør Helle Miang til Sønderborg Nyt. Hotellet bliver jævnligt opfordret til at gå med i velgørenhedsarrangementer og bazar til fordel for Talent-Akademiet passede fint.

– Og for mig har det også betydning, at det er ganske almindelige mennesker, der bruger tid og penge på at få en bod, siger Käthe Hammeleff til Sønderborg Nyt. Hun synes altid, det er dejligt, når mennesker gør lidt ud over det sædvanlige, fordi det er med til at give andre en oplevelse.

– Sådan nogle initiativer bakker jeg altid op og det er jo dejligt, at bazaren her samtidig hjælper Talent-Akademiet, siger hun.

Nicole Piper viser sine smykker frem. Foto: Ole Kæhler

Nicole Piper viser sine smykker frem. Foto: Ole Kæhler

Laver selv smykker

– Det med at støtte Talent-Akademiet og så at rammen er Hotel Comwell fik mig til at bestille en bod, siger Nicole Piper, der er laver smykker af enhver slags.

– Her kan bazar-gæsterne se, hvad det er, jeg laver og hvis nogle har fortrudt,

Smykker fra Nicole Piper. Foto: Ole Kæhler

Smykker fra Nicole Piper. Foto: Ole Kæhler

at de ikke fik købt, så kan de bare gå ind på hjemmesiden nicolepiper.com og kigge, siger Nicole Piper.

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.508572232596462.1073742021.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk