ConVenture – et grænseoverskridende iværksætter-arrangement

25. marts 2019 Erhverv

Som iværksætter – eller iværksætter in spe – står man ofte alene med sine ideer og udfordringer, men via det dansk-tyske arrangement ’ConVenture’, er der mulighed for sparring, hurtige tips og råd.

Det hele løber af stablen på Alsion tirsdag den 14. maj fra 16 til 21.

Arrangementet afvikles to gange om året, én gang i Flensborg og én gang på Alsion i Sønderborg.

Bag eventet står det tysk-danske initiativ VentureWærft, som er en sammenslutning af Dr. Werner Jackstädt-Zentrum für Unternehmertum und Mittelstand Flensburg, IHK Flensburg, Technologiezentrum Flensburg, Syddansk Universitet og Sønderborg Iværksætter Service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele handler om at støtte, fremme og videreudvikle iværksættermiljøet hele vejen omkring Flensborg Fjord, oplyser SDU.

I denne ombæring bliver ’Conveture’-eventet afholdt på Alsion tirsdag d. 14. maj. fra 16:00-21:00, og her kan deltagerne se frem til et oplæg fra den succesfulde Sønderborg-iværksætter, Allan Kazcmarek, som står bag Swipbox. SwipBox er en virksomhed, der leverer pakkeautomater med tilhørende software, hvor forbrugerne kan hente og sende pakker.

Programmet

Artiklen fortsætter under annoncen

16:00 Ankomst og registrering
16.30: Velkommen ved Michael Hamann,CEO Sønderborg Vækstråd & Horst-Günther Rubahn, Leder af Mads Clausen Instituttet på SDU.
16.45: Start-Up Story ved Allan Kazcmarek fra Swipbox
17.15: Venture Pitch Mini-version af ’Løvens Hule’
17.45: Workshops for virksomheder
18.15: Start-Up-messe med mad, drikke og rig mulighed for at netværke

Sidst – i Flensborg – deltog over 200 med interesse for iværksætteri.

Du får altså en unik mulighed for at møde erfarne forretningsfolk, investorer og folk med en generel interesse i iværksætteri og entreprenørskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele er helt og aldeles gratis.

Du tilmelder dig  HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...