COOL-projektet lukker ned – det kommer til at ramme ensomme unge

22. januar 2019 Samfund

Et projekt i Sønderborg Kommunes regi kaldet COOL projekt lukker med meget kort varsel på grund af, at kommunen ikke længere vil støtte økonomisk.

“Det synes jeg er rigtig trist og ærgerligt, da projektet har hjulpet rigtig mange børn og unge som har problemer med mobning, dårlig trivsel og andre udfordringer”, skriver Steen Holm til SønderborgNYT.

Projektet har kørt i nogle år og har været en kæmpe succes, hvor de unge er kommet meget langt socialt og har fundet nye venskaber og kommet ud blandt andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen siger:

“Der er generelt et pres på driftsøkonomien på Børne- og Uddannelsesområdet og derfor har det været nødvendigt at prioritere. Det har desværre ikke været muligt at fastholde antallet af hold på COOL i 2019”, siger Børne- og uddannelsesforvaltningens direktør, Carsten Lund.

“Der videreføres fem hold, men det har også været nødvendigt at lukke ned for COOL-hold. Der vil løbende blive vurderet på, om det er muligt at finde penge indenfor udvalgets ramme til at videreføre yderligere hold, fordi det er et godt tilbud, som vi gerne vil prioritere”, siger direktøren til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...