Corona-forsigtighed: Yderligere to klasser fra Ulkebøl Skole er sendt hjem

11. december 2020 Samfund

Ulkebøl skole har fredag hjemsendt to 7. klasser ud fra et forsigtighedsprincip og for at undgå yderligere smittespredning.

Der er ingen smittede i de to 7. klasser, men da en medarbejder tilknyttet klasserne er blevet testet positiv for Corona, så har Ulkebøl Skole i samarbejde med kommunens sundhedsberedskab besluttet at sende de to klasser hjem. Eleverne skal nu testes, og har de en negativ test, så kan de komme i skole igen mandag.

Sikkerhedshensynet skyldes, at Ulkebøl Skole siden weekenden har smitte hos i alt 10 elever og fire medarbejdere, skriver Sønderborg Kommune.

Tidligere på ugen sendte Ulkebøl Skole 0., 1. og 2. årgang hjem til test ud fra et forsigtighedsprincip og for at inddæmme smitten.

Alle skolens forældre er informeret om situationen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...