Corona-forsigtighed: Yderligere to klasser fra Ulkebøl Skole er sendt hjem

11. december 2020 COVID-19

Ulkebøl skole har fredag hjemsendt to 7. klasser ud fra et forsigtighedsprincip og for at undgå yderligere smittespredning.

Der er ingen smittede i de to 7. klasser, men da en medarbejder tilknyttet klasserne er blevet testet positiv for Corona, så har Ulkebøl Skole i samarbejde med kommunens sundhedsberedskab besluttet at sende de to klasser hjem. Eleverne skal nu testes, og har de en negativ test, så kan de komme i skole igen mandag.

Sikkerhedshensynet skyldes, at Ulkebøl Skole siden weekenden har smitte hos i alt 10 elever og fire medarbejdere, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere på ugen sendte Ulkebøl Skole 0., 1. og 2. årgang hjem til test ud fra et forsigtighedsprincip og for at inddæmme smitten.

Alle skolens forældre er informeret om situationen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...