Corona-krisen ændrer også hverdagene meget for borgmesteren

30. marts 2020 COVID-19

Corona-krisen og de anbefalinger og påbud, der er fulgt med, har ændret hverdagene fuldstændig for mange mennesker – og blandt dem også borgmester Erik Lauritzen.

“I denne tid er det underligt at komme ind på Rådhuset. Der er meget stille, fordi der kun er ganske få medarbejdere”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.  Han er vant til at have mennesker omkring sig dagen lang og vant til en masse papirer og møder.

“Nu holder jeg møder med krisestaben og jeg tænker tit, at vi burde gøre noget for at stoppe den her krise. Men det kan vi ikke. Andre gange, hvor der har været store udfordringer, så har vi snakket sammen på kryds og tværs og fundet en løsning. Corona-krisen kan vi ikke fikse”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så det er en stor omvæltning fra travle hverdage med masser af møder og en hel masse, jeg skal forholde mig til”.

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...