Corona-lukket Nordals Musikfestival tilbyder at overføre billetter til 2021

9. april 2020 COVID-19

Regeringen besluttede forleden at lave et forbud mod større arrangementer til og med august. Det gælder desværre også for Nord-Als Musikfestival, så vi er nu gået i gang med at undersøge, hvordan vi kommer igennem den udfordring.

På nuværende tidspunkt er hjælpepakken til større arrangementer ikke forhandlet på plads, så her venter vi regeringens udspil. Vi er medlem af brancheorganisationen ”Dansk Live”, som hjælper os igennem denne svære tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som gæst kan du hjælpe os rigtig meget, ved at overføre din billet fra Nord-Als Musikfestival 2020 til vores 40 års jubilæum i 2021. Hvis du vil hjælpe os ved at overføre din billet, skal du ikke foretage dig noget og i maj måned vil du automatisk modtage en ny billet på den mailadresse, som du brugte ved købet, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Har du købt billetten direkte ved Nord-Als Musikfestivalforening og du ønsker at hjælpe os ved at overføre den til 2021, så skal du ikke gøre noget, fordi billetterne automatisk flyttes over til det nye event i 2021.

Kan du ikke hjælpe os, har du mulighed for at få din billet refunderet. Detaljerne omkring refusion kan du læse mere om på vores hjemmeside. 

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk