Corona: Sundhedschefen har kredset årsagen til de stigende smittetal ind

25. september 2020 Samfund

Sønderborg er kommet på den såkaldte bekymringsliste på grund af det stigende antal Corona-smittede og derfor er sundhedschef Michael Skriver i tæt dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed.

“Vi spurgte hinanden, hvorfor smitten udvikler sig og fandt frem til et bestemt kreds mennesker og en bestemt begivenhed”, siger Michael Skriver til SønderborgNYT.

Da de mulige smittekilder var indkredset, blev personerne bedt om at blive hjemme, hvis de har symptomer og de blev også bedt om at lade sig teste.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ved en begivenhed i den kurdiske forening, at smitten bredte sig, så vi har sådan set styr på det”, siger sundhedschefen.

Når der er en person, der bliver testet positiv for Corona-virus, så er det vigtigt, at der gives besked til de mennesker, som han eller hun har været sammen med. Og det uanset hvor vedkommende har været sammen med dem.

“De personer skal nemlig også være på vagt overfor symptomer og lade sig teste. Smittede skal holde sig hjemme, indtil de ikke smitter længere. Det er sådan vi kan undgå, at Corona-virussen breder sig”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller igen, at selvom situationen er alvorlig, så er der styr på den.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...