Corona: Symfoniorkestret melder alt klar til torsdagens åbningskoncerter

9. september 2020 Kultur

Efter at en musiker i Sønderjyllands Symfoniorkester for nylig blev testet positiv for Corona, er samtlige ansatte i orkestret blevet testet.

Situationen er håndteret i tæt samarbejde med statens Corona-hotline og samtlige retningslinjer er fulgt i denne forbindelse. Som en udvidet sikkerhedsforanstaltning valgte orkestret at lade alle orkestermedlemmer teste mandag og her til morgen, onsdag, kan vi konkludere, at alle testene er negative, oplyser symfoniorkestret.

Onsdag eftermiddag og aften kan man således tage fat på prøverne til sæsonåbningskoncerterne, som finder sted torsdag og fredag i sikker forvisning om, at der ikke er Corona-smitte tilstede i symfoniorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der spilleses i år hele to sæsonåbningskoncerter i Sønderborg i morgen, torsdag.  den 10. september.

Chefdirigent Johannes Wildner står i spidsen af orkestret og den franske pianist Francois Fréderic Guy er solist i et rent Beethoven-koncertprogram, der både markerer 250-års-fødselaren og orkestrets sæsonåbning, som hvert år er en stor og festlig begivenhed for både musikere og publikum.

Koncerterne vil naturligvis foregår efter de gældende retningslinjer for siddende koncerter med publikum i både Koncertsalen Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...