Corona: Symfoniorkestret melder alt klar til torsdagens åbningskoncerter

9. september 2020 Kultur

Efter at en musiker i Sønderjyllands Symfoniorkester for nylig blev testet positiv for Corona, er samtlige ansatte i orkestret blevet testet.

Situationen er håndteret i tæt samarbejde med statens Corona-hotline og samtlige retningslinjer er fulgt i denne forbindelse. Som en udvidet sikkerhedsforanstaltning valgte orkestret at lade alle orkestermedlemmer teste mandag og her til morgen, onsdag, kan vi konkludere, at alle testene er negative, oplyser symfoniorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdag eftermiddag og aften kan man således tage fat på prøverne til sæsonåbningskoncerterne, som finder sted torsdag og fredag i sikker forvisning om, at der ikke er Corona-smitte tilstede i symfoniorkestret.

Der spilleses i år hele to sæsonåbningskoncerter i Sønderborg i morgen, torsdag.  den 10. september.

Chefdirigent Johannes Wildner står i spidsen af orkestret og den franske pianist Francois Fréderic Guy er solist i et rent Beethoven-koncertprogram, der både markerer 250-års-fødselaren og orkestrets sæsonåbning, som hvert år er en stor og festlig begivenhed for både musikere og publikum.

Koncerterne vil naturligvis foregår efter de gældende retningslinjer for siddende koncerter med publikum i både Koncertsalen Alsion.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk