Countrybandet Bound by Law spiller i Sønderborghus

24. januar 2020 Kultur

Fredag den 31. januar kan Sønderborghus for første gang byde velkommen til det prisvindende danske Dark Country-band, Bound by Law.

Det er ingen tilfældighed, at bandet har valgt at spille året første koncert i Sønderjylland. Sidste sommer væltede Bound by Law Jam-teltet på Tønder Festival foran et hoppende, dansende og hujende publikum. Det var ikke alene publikum, der var begejstrede, også den amerikanske country sanger Charley Crocket og hans band, som så koncerten fra backstage-området måtte tage cowboyhatten af for Bound by Laws energifyldte optræden med ordene: “You guys rock!”

Artiklen fortsætter under annoncen

“Efter den forrygende modtagelse vi fik af publikum på Tønder Festival i sommers, var vi alle sammen enige om, at vores første koncert i 2020 skulle være i Sønderjylland”, siger forsanger Mads Wilhjelm i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Det er første gang vi besøger Sønderborghus, men vi har hørt meget godt om spillestedet fra andre bands, så vi glæder os, og håber, at få en masse nye venner”.

Bound by Law udgiver deres fjerde album i maj, så der gode chancer for at høre nogle af de nye sange ved koncerten på Sønderborghus fredag den 31. januar kl. 20.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten finder du HER på LINKET

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...