Cowi betaler reparationen af Strandpromenaden

2. juli 2018 Erhverv

Siden Strandpromenaden blev beskadiget i forbindelse med en storm i marts måned, har der været arbejdet på at finde en løsning på sagen. Der er nu lavet en aftale mellem Sønderborg Kommune og rådgiveren Cowi, der betyder, at Cowi betaler regningen

”Vi er rigtigt glade for, at der nu kan sættes et godt punktum i sagen og vi kan få reetableret Strandpromenaden. Vi har prioriteret at få undersøgt årsagerne grundigt og forhandlet en løsning alle kan være tilfredse med. Samtidig er vi rigtigt glade for, at belægningen bliver genetableret uden omkostninger for Sønderborg Kommune”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan ikke peges på én enkelt faktor, der var skyld i skaderne, da flere uheldige omstændigheder faldt sammen. Under stormen ramte bølgerne granitmuren mod havet. På grund af højvande og en usædvanlig bølgeretning med kraftige bølger, blev vandet presset op til 5 meter op i luften.

Det betød, at vandet landede på fliserne med stor kraft, hvorved de relativt nye fuger blev skyllet væk. Derved kunne vandet trænge ind under stenene, der blev presset op og løftet væk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...