Cross Border Esport: Nu kommer esporten også til Felsted

9. juni 2017 Kultur

I samarbejde med Cross Border Esport S/I starter Felsted Hallen, Felsted IF og Felsted Skole esport op. I Felsteds esports lokale tilbydes unge at spille på udstyr af internationalt topstandard.

”Samarbejdet med Cross Border Esport S/I betyder at vi kan tilbyde de unge at træne og spille på udstyr de ikke har derhjemme”, siger Hansi Karlson, formand Felsted IF.

”Også kan vi starte vores esports hold uden at gamerne skal lave en kæmpe investering i udstyr”.

Cross Border Esport S/I er en selvejende institution der har til formål at udvikle og grundfæste esporten i Sønderjylland og grænseregionen. I Cross Border Esport S/I arbejdes der med to spor for at opnå formålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et eventspor, som er med til at skabe opmærksomheden omkring esporten samt skaber økonomi og udstyr som kan understøtte esports foreninger og events i regionen.

Et regionalt udviklingsspor, hvor fokus bl.a. ligger i at støtte foreninger, uddannelsesinstitutioner og lokal talentudvikling.

”Vi er glade for at vores organisation allerede nu har skabt så stor opmærksomhed og goodwill, at vi inden vores første store event, kan bistå første forening med at opstarte esport”, siger bestyrelsesformand Thomas Bjørn-Lüthi, Cross Border Esport, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fællesskab, sammenhold og god træning

Felsteds nye esports lokale står klar til brug og de unge mennesker er klar til at tage det i brug. Felsted IF vil sammen med Felsted Skole og Felsted Hallen opbygge en esports afdeling, der møder de unge i deres universe, men samtidig bygger på de danske foreningsværdier.

”Vi vil sammen med de unge opbygge et esportsmiljø, hvor der både trænes i computerspillene, men også fysisk” fortæller Kenn Steffensen Hansen, halinspektør Felsted Hallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”For at udvikle sig i esporten, er det fysiske element lige så vigtigt som det spiltekniske. Ellers får man svært ved at kunne koncetrerer sig i de lange kampe som kan tage op til tre timer.”

Læs også: Sønderborg skal være esportshovedstad

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...