Cross Fit gav sved på panden

3. januar 2016 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag var der virkeligt rig lejlighed for at få pulsen op blandt de godt 50 deltagere i Hero Wood René i Cross Fit Sønderborgs nye lokaler på Ellegaardvej i Sønderborg.

Lars Boes Jørgensen hepper en af pigerne gennem de sidste træk.

Lars Boes Jørgensen hepper en af pigerne gennem de sidste træk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hero Wood René er en række fysisk krævende øvelser, der er inspireret af den afdøde jægersoldat, René. Samtidig med, der blev kæmpet og svedt i Sønderborg, så var der gang i præcis samme øvelser flere steder i landet.

“Det er et virkeligt krævende program, men man tager det selvfølgelig i sit eget tempo”, siger leder i Cross Fit Sønderborg, Lars Boes Jørgensen, til SønderborgNYT. Og søndag deltog de superdygtige side om side med de mere menneskelige. Og hele flokken heppede lystigt på hinanden og viste dermed, der er sammenhold og opbakning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cross Fit Sønderborg benyttede også dagen til at vise de nye lokaler frem og selvfølgelig blev der budt på en prøvetime til de sønderborgensere, der gerne ville prøve en anderledes måde at motionere på.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...