Cross Fit gav sved på panden

3. januar 2016 Samfund

Søndag var der virkeligt rig lejlighed for at få pulsen op blandt de godt 50 deltagere i Hero Wood René i Cross Fit Sønderborgs nye lokaler på Ellegaardvej i Sønderborg.

Lars Boes Jørgensen hepper en af pigerne gennem de sidste træk.

Lars Boes Jørgensen hepper en af pigerne gennem de sidste træk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hero Wood René er en række fysisk krævende øvelser, der er inspireret af den afdøde jægersoldat, René. Samtidig med, der blev kæmpet og svedt i Sønderborg, så var der gang i præcis samme øvelser flere steder i landet.

“Det er et virkeligt krævende program, men man tager det selvfølgelig i sit eget tempo”, siger leder i Cross Fit Sønderborg, Lars Boes Jørgensen, til SønderborgNYT. Og søndag deltog de superdygtige side om side med de mere menneskelige. Og hele flokken heppede lystigt på hinanden og viste dermed, der er sammenhold og opbakning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cross Fit Sønderborg benyttede også dagen til at vise de nye lokaler frem og selvfølgelig blev der budt på en prøvetime til de sønderborgensere, der gerne ville prøve en anderledes måde at motionere på.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...