Crossfit træner penge i kassen til Julemærkehjemmet

22. november 2016 Samfund

Medlemmerne fra CrossFit Sønderborg træner på lørdag for en god sag. I forbindelse med en juleevent vil medlemmerne lave burpees for Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

Burpees er en hård fysisk øvelse, som både træner musklerne og konditionen. Crossfit-medlemmerne vil i tre minutter lave burpees, hvor de skal betale to kroner pr. udført burpee.

“Julemærkehjemmet mangler penge hele tiden. Derfor var flere medlemmer i CrossFit Sønderborg enige om, at det kunne være sjovt at kombinere vores sport med at gøre noget godt for børnene”, siger Palle Hyldgaard Olsen, der er medejer af CrossFit Sønderborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han regner med, at hver deltager kan nå at lave mellem 30 og 50 burpees på de tre minutter. Pengene vil på et senere tidspunkt blive overrakt til Julemærkehjemmet.

I januar kommer børnene fra Julemærkehjemmet til CrossFit Sønderborg for at prøve crossfit.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...