Curry Leaves disker op med masser vegetar-retter

11. september 2019 Erhverv

På lørdag fra klokken 17 er der en speciel buffet hos Curry Leaves på Nørrebro i Sønderborg.

“Den består af vegetariske, veganske retter”, siger Sivakumar Sivasamy, der står i køkkenet, mens fruen på hyggelig vis varter gæsterne op.

I det indiske køkken bruges der ikke så meget kød.

“Men danskerne foretrækker jo kød, så i hverdagen tilpasser vi vores retter, så de passer til de fleste danskeres smag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sivakumar Sivasamy synes alligevel, der også skal gøres noget ekstra for alle dem, der ikke spiser kød.

Altså er Curry Leaves et sted for alle – og man skal besøge restauranten, hvis man vil nyde mad, der er omhyggeligt tilberedt og sætter pris på virkeligt godt værtsskab, hvor værtinden gør sit allerbedste for, at man føler sig godt tilpas.

Pris for buffet:
Voksen: 179 kr.
Børn (6-11år): 79 kr.
Børn under 6 år spiser gratis.

Der er et begrænset antal pladser hos Curry leaves, så det er en rigtig god idé at ringe på telefon 74 44 29 29 og bestille bord.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk