Curry Leaves: Herlig buffet med vegetariske og veganske retter

11. september 2018 Erhverv

På søndag er der en speciel buffet hos Curry Leaves på Nørrebro i Sønderborg.

“Den består af vegetariske, veganske, laktosefrie og endda glutenfrie retter”, siger Sivakumar Sivasamy, der står i køkkenet, mens fruen varter gæsterne op.

I det indiske køkken bruges der ikke så meget kød.

“Men danskerne foretrækker jo kød, så i hverdagen tilpasser vi vores retter, så de passer til de fleste danskeres smag. Vi er jo i Danmark”, siger Sivakumar Sivasamy, der alligevel synes, der også skal gøres noget ekstra for alle dem, der ikke spiser kød.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså er Curry Leaves et sted for alle – og man skal besøge restauranten, hvis man vil nyde mad, der er omhyggeligt tilberedt og sætter pris på virkeligt godt værtsskab, hvor værtinden gør sit allerbedste for, at man føler sig godt tilpas og får valgt den helt rigtige ret fra kortet eller buffetten.

Det er en fordel at bestille bord i forvejen – og det gøres på telefon 74 44 29 29

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...