Curry Leaves: Herlig buffet med vegetariske og veganske retter

11. september 2018 Erhverv

På søndag er der en speciel buffet hos Curry Leaves på Nørrebro i Sønderborg.

“Den består af vegetariske, veganske, laktosefrie og endda glutenfrie retter”, siger Sivakumar Sivasamy, der står i køkkenet, mens fruen varter gæsterne op.

I det indiske køkken bruges der ikke så meget kød.

“Men danskerne foretrækker jo kød, så i hverdagen tilpasser vi vores retter, så de passer til de fleste danskeres smag. Vi er jo i Danmark”, siger Sivakumar Sivasamy, der alligevel synes, der også skal gøres noget ekstra for alle dem, der ikke spiser kød.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså er Curry Leaves et sted for alle – og man skal besøge restauranten, hvis man vil nyde mad, der er omhyggeligt tilberedt og sætter pris på virkeligt godt værtsskab, hvor værtinden gør sit allerbedste for, at man føler sig godt tilpas og får valgt den helt rigtige ret fra kortet eller buffetten.

Det er en fordel at bestille bord i forvejen – og det gøres på telefon 74 44 29 29

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...