Cykelfærgen har solgt 1000 billetter

12. juli 2019 Broager

Cykelfærgen Rødsand har nu været på vandet på Flensborg Fjord i nøjagtig 14 dage og i en midtvejsstatus kan folkene bag cykelfærgen notere, at der nu er solgt 1.000 billetter.

“Det skal vi være glade og taknemmelige for, både i relation til økonomien, troværdigheden, konceptet og det fremadrettede arbejde”, siger Gerhard Jacobsen fra Brunsnæs, Iller, Busholm Landsbylaug.

Han mener, at den nye sommerrute over Flensborg Fjord har ramt plet med skibet Rødsand og skipper Palle Heinrich.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men fakta er jo også, at vi ikke vinder noget ved at være foran ved halvleg. Derfor skal vi give den fuld skrue de sidste 14 dage, for at vinde kampen. Til de sidste to uger er der ca. 1.500 ledige billetter til salg, og her skal vi sammen forsøge at få så mange solgt som muligt! Det gør I bedst ved at fortælle jeres  omgivelser, at det er nu man skal sikre sig en billet, hvis man vil nå at få en oplevelse på cykelfærgen”, siger Gerhard Jacobsen i en mail til de mange frivillige i Cykelfærgens Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håbet er, at endnu flere i Sønderborg Kommune vil booke billet på www.cykelfærgen.info

Allersidste tur sejles den 25. juli.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Gråsten

Bilist uden kørekort sigtet for narkokørsel

28. juli 2021 112

Natten til onsdag blev en 36-årig mand fra Aabenraa-området sigtet og anholdt for at køre narkopåvirket i bil. “Han blev standset af en politipatrulje på Sejersvej ved Rinkenæs og en narkotest viste, at han var på stoffer”, siger Chri Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Bilisten havde heller ikke et kørekort. “Og derfor er han […]

Læs mere...