Cykelfærgen har solgt 1000 billetter

12. juli 2019 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

Cykelfærgen Rødsand har nu været på vandet på Flensborg Fjord i nøjagtig 14 dage og i en midtvejsstatus kan folkene bag cykelfærgen notere, at der nu er solgt 1.000 billetter.

“Det skal vi være glade og taknemmelige for, både i relation til økonomien, troværdigheden, konceptet og det fremadrettede arbejde”, siger Gerhard Jacobsen fra Brunsnæs, Iller, Busholm Landsbylaug.

Han mener, at den nye sommerrute over Flensborg Fjord har ramt plet med skibet Rødsand og skipper Palle Heinrich.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men fakta er jo også, at vi ikke vinder noget ved at være foran ved halvleg. Derfor skal vi give den fuld skrue de sidste 14 dage, for at vinde kampen. Til de sidste to uger er der ca. 1.500 ledige billetter til salg, og her skal vi sammen forsøge at få så mange solgt som muligt! Det gør I bedst ved at fortælle jeres  omgivelser, at det er nu man skal sikre sig en billet, hvis man vil nå at få en oplevelse på cykelfærgen”, siger Gerhard Jacobsen i en mail til de mange frivillige i Cykelfærgens Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håbet er, at endnu flere i Sønderborg Kommune vil booke billet på www.cykelfærgen.info

Allersidste tur sejles den 25. juli.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

SDU-studerende er klar til at hjælpe grænseregionens SMV’er

18. juni 2024 Erhverv

Med sit fokus på digitalisering, automatisering og bæredygtighed har Interreg-projektet ARTEMIS faciliteret frugtbare samarbejder mellem studerende og lokale virksomheder, hvilket har bidraget til nye ideer og bæredygtige løsninger. “Vores tilgang til at lave det perfekte match mellem talentfulde studerende og ambitiøse virksomheder har skabt en række innovative løsninger, der ikke kun fremmer bæredygtighed, men også […]

Læs mere...