Cykelfærgen sejler fra den 28. juni

14. juni 2019 Broager

Efter flere end 25 års arbejde med at få danske og tyske myndigheders accept, sejler passager- og cykelfærgen Rødsand den 28. juni for første gang på den nye sommerrute over Flensborg Fjord.

Ruten går fra Egernsund ved Gråsten via Marina Minde og Brunsnæs til Langballigau i Tyskland.

Bookingen er åbnet på cykelfærge.info – og foreløbig har 250 købt billet.

“Jeg synes, vi er ved at komme fornuftigt fra start, men selvfølgelig er der lang vej endnu for, at den nye rute over Flensborg Fjord bliver en succes”, siger ildsjælen i projektet, Gerhard Jacobsen, Broager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og han er fortrøstningsfuld:

“I kampen for cykelfærgen har jeg gennem årene fået stærk opbakning fra alle, der har hørt om arbejdet. Så vi kommer op på en god belægning, hvis befolkningen nu også veksler ordene til handling og benytter chancen for denne nye oplevelse i grænselandet”.

Cykelfærgen har fået egen hjemmeside www.cykelfærgen.info , hvor man kan læse mere og booke billet ved gennemstilling til turistorganisationen destination Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye cykelfærge sejler flere gange dagligt i fast rutefart fra den 28. juni til den 25. juli.

Foto: Cykelfærgen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...