Cykelfærgen skal bruge flere frivillige til sejladsen i 2020

18. juli 2019 Broager

Det nærmer sig sidste chance for at komme på en dejlig ferieoplevelse med cykelfærgen fra Egernsund/Brunsnæs til Langballigau.

Med udgangen af næste uge er det slut for i år.

Og det er der mange, som ærgrer sig over.

Gerhard Jacobsen benytter derfor tilbagemeldingerne til at komme med en opfordring til lokalbefolkningen.

For uden flere frivillige bliver det svært næste år, skriver Cykelfærgen i en pressemeddelelse.

“Mange lokale giver udtryk for, at der er ærgerligt, at vi kun sejler i fire uger i år. Dem kan vi kun opfordre til at melde sig som hjælpere. Med nuværende mandskab kan vi ikke honorere deres ønske om en længere sejlplan til næste år”, siger han og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg talte lige med en dame på broen i Brunsnæs, som ville sikre sig, at jeg havde bemærket, at anlægsbroen trængte til en kærlig hånd. Jeg spurgte, hvor hun kom fra. Og hun kunne hun stolt berette, at de siden 1967 har haft et sommerhus i Brunsnæs. Det gav mig anledning til at fortælle hende, at hun burde melde sig som frivillig og bidrage. Det er vi en snes stykker, der i år har brugt vores ferie på at få projektet til at lykkes”.

Man kan den næste uge møde op ved kajsiden i Egernsund, Marina Minde, Brunsnæs, Langballigau eller Flensborg for at snuse til den fantastiske stemning ved ombordstigning og ved selvsyn opleve, hvilke opgaver en tredje mand ombord skal være i stand til at opfylde. Det er også mulighed for at spørge ind til opgaverne, som kaptajn Palle Heinrich eller tredje-manden vil kunne besvare.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover er der opgaver indenfor logistik, indkøb, booking, ad hoc opgaver og back up for “Styregruppen” på land.

“Det er masser af muligheder for at bakke op, og man binder sig ikke til mere, end man har lyst til”, siger Gerhard Jacobsen.

Ring gerne på tlf. 3049 7481.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...