Cykelløb betyder spærrede gader – så lad bilen holde en fridag

21. juli 2016 Samfund

Cykelløbet Danmark Rundt kommer til Sønderborg næste torsdag og det kommer til at kunne mærkes i byen. Ud over en del spærrede veje og lukkede parkeringspladser vil togstationen i Sønderborg være lukket for al kørende trafik fra kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

15.30-19. Cyklister kan færdes i byen hele dagen, men skal dog trække cyklen på de strækninger, hvor rytterne kører. Gående kan passere frit, og der bliver rig lejlighed til at opleve de professionelle ryttere på tæt hold den 28.

Artiklen fortsætter under annoncen

juli, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Skal man gennem Sønderborg med bil den 28. juli, opfordrer Sønderborg Kommunen til, at man orienterer sig om vejspærringer og lukkede parkeringspladser her på kommunens hjemmeside.  .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...