Cykelservice Sønderborg sætter spot og rabat på elcykler

1. maj 2018 Erhverv

Hvis du har lyst til let og ubesværet at cykle omkring i den skønne natur, så er en elcykel et virkeligt godt valg, fordi du kan klare bakkerne uden besært og du sliupper for at blive gennemblødt af sved, når du træder i pedalerne.

“Torsdag og fredag kan folk komme en tur indenfor i Cykelservice Sønderborg og prøve forskellige Efly-cykler, der alle er med elmotor”, siger cykelmekaniker Thomas Hansen til SønderborgNYT. Han ved en del om elcykler og kan svare på mange elcykel-spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men torsdag er en af eksperterne fra Efly på besøg og han ved alt, hvad der er værd at vide om elcykler”, siger Thomas Hansen og lover, at der også vil være kaffe og kage.

Elcykler er glimrende til mennesker, der har dårlig ryg og de gør cykleturene mere behagelige for mange andre.

“For at få flere op på cyklen, så har vi kanpaghnecykler fra Efly med flere tusinde kroners rabat og andre elcykler giver vi 10 procent på i de to dage”, siger Thomas Hansen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...