Cykelservice Sønderborg har gode tilbud på Efly elcykler

5. april 2019 Erhverv

I disse dage er der gode tilbud på to modeller af Ely elcykler hos Cykelservice Sønderborg i krydset ved Dybbølgade i Sønderborg.

“Det er Efly cykler, der har 10 års jubilæum og derfor har de sænket priserne på to modeller af deres elcykler”, siger cykelmekaniker Thomas Hansen til SønderborgNYT.

Efly har cykler i friske farver og der er endnu en god grund til at kigge på en Efly, hvis man vil have sig en elcykel.

“Det er en dansk cykel og det betyder, at hvis det utænkelige sker, så skal cyklen kun til Farum for at blive lavet – og ikke til et land langt herfra”, siger Thomas Hansen, der endnu ikke har været ude for, at en Efly-cykel skal sendes til leverandøren på grund af fejl.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Efly-cykler er lavet til det nordiske klima, som stiller andre krav til gear med mere, end for eksempel klimaet i østen gør”.

Thomas Hansen er ansat i Cykelservice Sønderborg og chefen er hans samlever, Pernille Trane.

“Jeg har haft forretningen i snart tre år og det går ret fornuftigt. Der er travlt i værkstedet og det er jo skønt”, siger hun.

Pernille Trane sagde for nogle år siden, at hun drømte om at blive direktør – og det har hun været i snart tre år.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...