Cykelsti mellem Elstrup og Fynshav sat på venteliste

16. oktober 2018 Augustenborg

Den 6,4 kilometer lange cykelsti mellem Elstrup og Fynshav er foreløbig udskudt.

Udvalget ønsker en nordlig linjeføring, der ikke krydser vejen. Den løsning kan ikke laves for 10 millioner kroner, som Byrådet oprindeligt har afsat. Derfor skal forvaltningen nu komme med forslag til omprioriteringer af anlægsprojekter inden for udvalgets område, så løsningen kan finansieres.

”I udvalget er vi enige om, at vi ønsker en linjeføring, der ikke krydser vejen. Det er også den tilbagemelding, vi har fået fra borgerne på de to borgermøder, vi har holdt. Men det betyder samtidig, at vi skal have fundet nogle flere penge, fordi en linjeføring uden krydsninger er dyrere. Men det er vi indstillet på – og da cykelstien kommer til at ligge der i mange år, er det vigtigt, at vi får lavet den helt rigtige løsning fra start. Også selvom det bliver dyrere og tager længere tid”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

En linjeføring uden krydsning af landevejen koster cirka 2 millioner kr. mere, fordi blandt andet et kryds og flere indkørsler skal omlægges.

Det er bebyggelse tæt på vejen og store niveauforskelle, der gør det svært at placere en cykelsti.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...