Cykelsti mellem Elstrup og Fynshav sat på venteliste

16. oktober 2018 Augustenborg

Den 6,4 kilometer lange cykelsti mellem Elstrup og Fynshav er foreløbig udskudt.

Udvalget ønsker en nordlig linjeføring, der ikke krydser vejen. Den løsning kan ikke laves for 10 millioner kroner, som Byrådet oprindeligt har afsat. Derfor skal forvaltningen nu komme med forslag til omprioriteringer af anlægsprojekter inden for udvalgets område, så løsningen kan finansieres.

”I udvalget er vi enige om, at vi ønsker en linjeføring, der ikke krydser vejen. Det er også den tilbagemelding, vi har fået fra borgerne på de to borgermøder, vi har holdt. Men det betyder samtidig, at vi skal have fundet nogle flere penge, fordi en linjeføring uden krydsninger er dyrere. Men det er vi indstillet på – og da cykelstien kommer til at ligge der i mange år, er det vigtigt, at vi får lavet den helt rigtige løsning fra start. Også selvom det bliver dyrere og tager længere tid”, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Aase Nyegaard i en pressemeddelelse.

En linjeføring uden krydsning af landevejen koster cirka 2 millioner kr. mere, fordi blandt andet et kryds og flere indkørsler skal omlægges.

Det er bebyggelse tæt på vejen og store niveauforskelle, der gør det svært at placere en cykelsti.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...