Cyklemotion på Mølleparken Plejecenter

25. marts 2014 Uncategorized
Som tilskuer kan der sagtens tages del i glæden - og der blev snakket om dengang, hvor de ældre selv cyklede i hverdagene.

Som tilskuer kan der sagtens tages del i glæden – og der blev snakket om dengang, hvor de ældre selv cyklede i hverdagene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdagens solstråler gjorde, at de ældre på Mølleparken Plejecenter trak udendørs for at få en cykletur og samtidig nyde det god vejr. IMG_2951

Plejehjemmet havde lånt en tandemcykel, så det var muligt for enhver at få en tur og det var et tilbud, som en hel del tog imod.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lad os lige tage en tur mere, sagde en af de ældre damer, da cyklen trillede i mål. Og det var med det helt store smil, der igen blev trådt i pedalerne.

De beboere, der ikke kunne lokkes til at springe i cykelsædet hyggede sig med at kigge på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...