Cyklemotion på Mølleparken Plejecenter

25. marts 2014 Uncategorized
Som tilskuer kan der sagtens tages del i glæden - og der blev snakket om dengang, hvor de ældre selv cyklede i hverdagene.

Som tilskuer kan der sagtens tages del i glæden – og der blev snakket om dengang, hvor de ældre selv cyklede i hverdagene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdagens solstråler gjorde, at de ældre på Mølleparken Plejecenter trak udendørs for at få en cykletur og samtidig nyde det god vejr. IMG_2951

Plejehjemmet havde lånt en tandemcykel, så det var muligt for enhver at få en tur og det var et tilbud, som en hel del tog imod.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lad os lige tage en tur mere, sagde en af de ældre damer, da cyklen trillede i mål. Og det var med det helt store smil, der igen blev trådt i pedalerne.

De beboere, der ikke kunne lokkes til at springe i cykelsædet hyggede sig med at kigge på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...