Cyklemotion på Mølleparken Plejecenter

25. marts 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler
Som tilskuer kan der sagtens tages del i glæden - og der blev snakket om dengang, hvor de ældre selv cyklede i hverdagene.

Som tilskuer kan der sagtens tages del i glæden – og der blev snakket om dengang, hvor de ældre selv cyklede i hverdagene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tirsdagens solstråler gjorde, at de ældre på Mølleparken Plejecenter trak udendørs for at få en cykletur og samtidig nyde det god vejr. IMG_2951

Plejehjemmet havde lånt en tandemcykel, så det var muligt for enhver at få en tur og det var et tilbud, som en hel del tog imod.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lad os lige tage en tur mere, sagde en af de ældre damer, da cyklen trillede i mål. Og det var med det helt store smil, der igen blev trådt i pedalerne.

De beboere, der ikke kunne lokkes til at springe i cykelsædet hyggede sig med at kigge på.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...